Friday, January 18, 2008

sambungan

lepas biopsy... lama jugak la luka biopsy tu nak baik... tapi imad kuat... so far tak byk kerenah.... agaknya dia dah biasa ngan hospital... yelah ngan broncitisnya dulu...so dah immune kot dgn hospital... tapi teacher dia kata.. sejak2 dia selalu kena pergi hospital nih.. he looks like emotionally disturb...



imad jugak kena buat test utk telinga n mata... unfortunately imad mmg ada problem ngan mata... rabun silau.. sooo kena la pakai spec...my ayah pangge dia 'professor muda'..... patut la sblm nih bila cahaya matahari masuk ke rumah... dia mesti claim tak nampak.. tak nampak... abg tak suka sun'....



bermula la episod theraphy which imad kena pegi sebulan sekali or dua kali utk ketiga2 theraphy tuh... bergilir2 la ayah n ibu hantar imad... susah jugak ibu nak cuti..maklum boss ibu tu fussy sikit.. takpe la nak.. ibu pekakkan telinga aje la.. nasib baik kawan2 rajin menolong... tapi tu la one of ibu nye best fren pulak dah resign sooo ibu mcm lost her right hand... kawan ibu nih selalu tolong cover ibu.. so now a bit difficult la kalau ibu nak cuti selalu, walaupun cuti dan time off ibu byk.....



tapi yg ibu sedih... susahnya nak dpt info dari malaysia.. even dr. pun tak dpt nak bantu byk... ibu la cari sendiri.. sume info yg dpt sume dari overseas which dorang lagi advance... haiii susahnya... nasib baik ada kawan2 ibu yg rajin googlekan info n forward to ibu... thanks all for all your supports.....Hanya ALLAH yg dpt membalas jasa baik kalian....



oklah kot setakat nih... nantikan update yg seterusnya...

No comments: