Thursday, February 26, 2009

apa-apa aje laaaa

Last nite sambil2 dok tgk imad buat homework... he said this…

Imad: ibu.. elut abg dah emukkk…
Ibu:... mana ada perut gemuk... perut buncit laaa
Imad: ibu… ma (mana) osyen yg apu tat elut tuh ibu…
Ibu: losyen apa??? Nak buat apa?? Abg sakit perut kerr???
Imad: ala… osyen yg ibu eli kat edai tuh… abg ukan akit elut… abg nak apu kat elut abg… elut abg dah emuk.. abg tak uka emuk… abg nak ulus (kurus)…..

Ibu:… wakakakakaka…

haiii anak anak… ingat kan kakak jek beauty conscious… si abg pun sama… nampak gayanya ibu kena slim down betul2 nih… tak leh memain… kang ada jek dia pangge… ‘ibu gemuk ayam’……

notakaki:… kalau korang paham… maknanya korang terer n boleh berinteraksi ngan dia… hehehehehe…

just before nak tido… imad wanted to go toilet… okey la .. while I’m at the kitchen dok basuh botol susu hanis…. Suddenly terdengar dia pangge.. ibu…. Ibu…. Ibu…

aiseh… kenapa la pulak…. Bila pi tgk rupanya… separuh badan dia dah termasuk dlm toilet bowl… wakakakakakakaka sblm help him out… me ketawa terguling2… wakakakakakka… itu la nak tunjuk terer konon.. takmo pakai (apa ke bende tu dipangge ek???) ala.. yg ala2 penutup toilet bowl tuh… apa ntah… bontot tu dah ler kecik… dah salah adjustment terus termasuk… hihihihihihi…dia pun ikut sama tergelak… kahkahkah…kakak yg dah tido pun terus terbangun n gelak…. Hanis pun ikut sama….

what a nite……


below gambo adik n kakak with their new telekung… thanks to rima.. they like it soooo much…..


No comments: