Wednesday, April 22, 2009

KFC at 12:00 a.m.

ini cerita weekend yg lepas la... bersamaan hari sabtu 18 April 2009.... hari malas sedunia bagi saya.. hehehehe... selalunya all the baju bajan akan terbasuh dan tergosok before petang... tapi pada hari itu..kemalasan melanda saya... makanya saya menggosok baju pada sebelah malam sambil menonton AF...hehehehe...
memasak pun tidak jugak pada hari itew.. kan ker hari kemalasan sedunia bagi saya... anak2 makan apa yg ada aje la kat umah tuh.... n promised to bring them to pizza by 9... tapi disbbkan baju bajan yg amat byk.. yelah baju sekolah kakak aje dah 8 pasang... baju imad lagi... baju ayah lagi... makanya timing pun berganjak ke 10 p.m.

ayah : bu.. sempat ker nak gi pizza hut nih??
ibu : sempat... dulu kita gi kul 10 sempat aje.. kita gi kat wangsa maju tu jek la...
ayah : ini awak tak habis lagi gosok... stop jek la.. nanti2 sambung...
ibu : sorry... saya tak suka tangguh2.... sekali harung senang.. esok2 leh relax... tak pun kita gi pj la.. makan a&w...
ayah : eeiii jauh tuh... malas la... kalau awak drive tak pe la...

yg siimad dengar akan perkataan a&w.. terus la melonjak2 suka...

imad : ye ye... kita nak gi a n bayu... kita nak gi a n bayu....
ayah n ibu : a n bayu pun a n bayu la banggg...

agak2 dah kul 10.30.. maka siap la segala ironing exercise saya itew... disbbkan ayah malas nak gi a&w.. makanya kami try gak terjah pizza hut di wangsa maju... but sadly it is just for take away only... huhuhuhu... n ayah masih berdegil utk memandu ke a&w di pj... makanya kami terjah aje la KFC bersebelahan dengan pizza tuh....

so we had our supper at KFC at 11:00 p.m... heheheheheh.. anak2 siap leh main kat playground luar tu at 12:30 a.m. bergelak ketawa seperti baru pukul 5 petang....

pics akan disiarkan di entri yg lain ye... tungguuu.....

hmmmm so camno makcik nak diet... byk tul godaannya!!! (cehhh ada kena mengena ke ngan entry nih???)

No comments: