Tuesday, April 14, 2009

Pics of us



Random pics otw back from putrajaya… half day trip with my parents.. tapi sayangnya ribut topan la pulak masa tiba di sana.. we just managed to solat at Masjid Putra n makan di souq… the rest duduk dlm keta….

I like the pic yg anak2 show off their souvenirs to ayah… mcm dpt hadiah besar!!!!… padahal pensil aje..hehehehe

The background was Masjid Putra… taken from the bridge…(bridge apa ntah n dlm keta)… gambar dua diatas tuh… sila lihat betul2 ye… hehehe aksi hanis solat… yg bikin opah menahan gelak….

Gambar dibwh tu were gambar with imad.. he refuse to take photo with me.. huhuhu.. saje la tu.. nak menyakat …dibwh tu ada lorong ker food court di souq…disbbkan ujan lebat, kami pun ikut la jalan tuh… kalau sorang2 scary jugak…

n the other one is the pic.. which ayah help him to climb the stairs (masa nih ikut lorong tu laa).. kesian tgk dia bersusah payah mengangkat kaki… hmmm dah nampak difficulties dia.. tapi dia tak merungut pun…

takpe la yg penting anak2 dan mak ayah hepi!!!!!!

No comments: