Monday, April 27, 2009

Sports day



Last saturday was imad's sports day.... sib baik buat dlm dewan.. kalau tak mau menggelegak otak nih berdiri tgh panas.. hehehehe.. yelah kesian budak2 kannn.... imad enjoyed his activities very much... sume acara utk 6 thn dia masuk... n like last year.. he insist to join the gymnastic for opening eventho dia tak boleh buat.. dia nakkkk jugak.. so the teacher had no choice and help him with that... nanti later i upload the video eh... unlike last year.. masa dia buat nih... i menangis bagai nak rak (bukan ler meraung.. meleleh aje).. lajuuu jek airmata nih gugur.. but this year... i tabah sket kot... relax aje... cuma masa dia masuk acara ikat kaki sambil berjalan tu.. i'm a bit worry.. yelah mana la kuat cik abg kecik ku iteww... n i asked mr. ayah to accompany him... bila tgk dia tuh relax aje... kita pulak risau... ekceli i boleh aje ckp kat teacher tu exclude imad from the game... tapi kesian pulak kat dia... biar la he enjoy his life to the fullest... merasa apa yang patut dia rasa sepertimana kanak2 lain...
oh ya... diatas tu gambar during sports day tu la... malas nak upload bebyk... n lupa nak mention... coz of he is kesayangan nenek... nenek pun dtg tgk cucunda dia bersports.. hehehehehe...

Semalam pulak (27/4) ada PTD (Parents teachers day), school nih buat quarterly... they report on the progress of the children.. i went at 8.30 a.m... jumpa ngan class teacher dia.. teacher ila... she said imad's was progressing well compared to last year... dah byk ckp, dah pandai minggle around.. dah pandai bagi instructions... kira dah jadi cam abang la... hopefully berterusan la hendaknya... aminnnn

No comments: