Monday, April 27, 2009

Their room



saje jek amik gambar bilik dorang nih... buat kenangan... esok2 tak tido bilik nih dah.... imad share bilik with syera... masa pindah rumah nih... me tgh dlm pantang bersalinkan imad... soo mr. ayah belasah jek la warna yg dia agak2 dia suka... so terkaler la bilik ini dengan green apple and merah bata.... n letak la border kartun ditgh2... disbbkan anak2 saya ini amat kreatif.. di suatu malam yg sunyi... senyap jek dorang dlm bilik tuh.. rupa2nya mereka (syera n imad) telah mengoyakkan border tersebut... maka tidakla lawa jadinya... tapi diatas kreativiti saya.. saya tampalkan pulak gambar2 mereka.. hehehehe.. tu yg maleh nak amik gambo border tuh.. dah jadi tak semenggah...

based on the color of the bedsheet.. korang tau la mana satu belongs to syera and mana satu belongs to imad...

No comments: