Tuesday, June 30, 2009

DURIAN laggiiiii







Last Sunday 28/6 (kena letak date sbb saya dah jarang update hehehehehe)
We had the 2nd round of durian feast hehehehehe.. this time we amik 4 durians udang merah and 1 durian jantung… durian jantung isinya tebal….. hmmmm yummylicious… saya jarang2 menyukai durian.. tapi kali nih saya pun naik hantu dah.. gamaknya bila tgk imad n mr. ayah makan tu amatla menyelerakan….

After that we went to SATAY STATION.. kenkonon nak makan satay and makan mee rebus… tapi masya allah… punya la ramai umat… amatla cramp… n rasa rimas pulak… ada beberapa table tak dpt food lagi.. so we decided to leave… nehi nehi… kalau kami tunggu jugak.. boleh menimbulkan huru hara dan gejala2 incredible hulk akan mempengaruhi mr. ayah.. soooo next time aje laaaaa

SO we decided to have nasi bubur and satay kat foodcourt ampang sebelah petronas tuh… we all makan kat KADIR TOMYAM.. the nasi bubur set tu sedap gak.. esp. ikan bilis goring and telur asin… and satay kat situ pun sgt sedap coz lembut aje.. sesuai la ngan imad….

maka makan la kami dengan aman.. sambil hanis cuba menggunakan chopstik utk makan nasi bubur... terpengaruh ngan mr. ayah la nih... ibunya sampai laaa tak reti2...hampehhhsss.. hahahahaha

No comments: