Thursday, June 25, 2009

Father’s day....













There’s no celebration, cake or what... anak2 wish mr. ayah aje and I called my ayah… even anak2 pun wish wan dorang ‘happy father’s day wan!!!’ hehehehe…on the Friday nite before, I belanja diorang makan at fish manhattan at ampang park… tempat tu cosy… sooo yg meriuhkan keadaan .. adalah anak2 saya la… hehehehe (actually becoz of felt guilty balik lambat sgt2 the whole week tuh.. n itu antara sebab blog saya tak berupdate)..

On Saturday nite, we went out and hunt for durian…. That was imad’s all time favourite… soo melepak la kami di melawati and had 5 durians in a row… sgt sedap itu durian jantung!!!

After that mr. ayah would like to ngeteh…. Sooo singgah la di oldtown permata… we had ice cream toast as well.. yummy2!!! Anak2 sgt suka… sapa yang tak suka kannnn….

There’s gone the father’s day celebration…. Hehehehehe

No comments: