Thursday, June 25, 2009

Imad's photo

Photo2 imad semasa sakit…


Ini kerana jatuh tersadung batu n doctor saja2 aje bandagekan kaki dia sbb he refuse to walk after that.. doctor kata takde apa2 terseliuh or whateva…so have to berdukung all the time n if kita takmo dukung.. dia akan merangkak….about 2 weeks + gak la gitu.. until berubat kampong baru ok… hmmm until now I mcm confius pasal tragedy nih…



Yg ini pulak … high fever.. refuse to eat medicine..soooo conclusionnya berkampung la kami di ampang puteri… imad dah biasa sgt admitted dulu2… nowadays nih alhamdulilahhh….




This is his teacher masa dia 5 yrs old… teacher Faz… he loves her so much.. asik2 teacher faz.. tapi later masa 6 yrs old dah tukar teacher lain… dia tak ingat dah kat teacher faz.. hehehehe…
Teacher faz nih muslim and sgt baik hati…

No comments: