Thursday, July 23, 2009

MOVIES

Saturday 4th July 2009, planned to bring them all to watch Transformers…tetapi tak payahla berangan nak tengok transformers during weekend ye.. hehehe…

Last2 we decided to watch Ice Age 3.. hehehehe sgt best.. and sgt lawaksss… suka laa… ibu suka, ayah suka, anak2 pun suka… we all tengok at 10:45 p.m. before that dinner kat nandos, lepaking kat fountain tuh… baru naik tgk wayang…..yang best tuh hanis, syera and imad semua okay and tak tido hatta seminit pun… hehehehe

On Friday nite 10/7 lak we all baru la dpt tengok Transformers.. wahhh anak2 suka… tambah lagi imad… terbeliak2 mata dia tengok cite tuh… mulut pun asik la bercakap.. until kena remind dia berulang kali suruh diam….

Now kena find time nak bwk dorang for harry potter… tak pun me n kakak saja… boleh la call ladies day out!!!!!

No comments: