Thursday, July 23, 2009

VISIT TO RESPIRATORY SPECIALIST IN HUKM

Last monday, 20/7 we went to HUKM at respiratory dept to have imad's check up....ikutkan i'm on half day leave saja.. but the check up lama la pulak.. bukan check up tu yg lama.. the hanky panky, waiting etc2... tu yg buat jadi lama... n saya rasa.. kalau tetiap ari saya dtg spital nih... mau saya kurus.. sbb berkejar ke sana... berkejar kesini... huhuhuuh.. dah berlari2 dah punnn...sooo saya pun phone boss saya... kata saya terpaksa amik full day off... huhuhu... sowi boss

Imad still can’t undergo the test for lungs as he can’t blow one the test equipment. The Dr. said that his tonsil quite big and has to refer him to ENT.. huhuhu...but they did gave him one nasal spray utk snoring problem dia tuh... dr. tu kata lubang idung dia tu mcm ada blocking.. apa yg blocking ntah.. saya dah tak concentrate masa nih sbb saya kurengggggg gemar dengan cara DR Pakar Kanak-Kanak Respirotari tuh... yg sgt tidak friendly itew...DR. HASNIAH ABD LATIF , maka adanya yang attend pada saya hari tuh adalah dr junior.. named as DR. KAUSARUNUR BT HASSAN yg pada saya sgt selenge dan sangap... aduhaiiii mmg menguji kesabaran... the rest of the story biar la hanya ALLAH dan kawan2 saya sahaja yg tahu.....

Actually byk cerita about this visit… it was soooo depressing and not a good visit and also not my day that day…. But malas nak type n cite kat sini...

what i can say.... it's not easy peasy dealing with gov. hospital... kita kena banyak bertanya dan BERSABARRRRR.. tapi kadang2 dorang menyampah jugak tgk kita... sukatilaa... yg penting saya dapat sampaikan apa yg nak saya sampaikan... TAPI kadang2 saya pun dah jadi naik MALASSSS

hmmmmmmmmmmm apa boleh buat.. demimu DANISH IMRAN... ibu cuba apa yg terdaya ibu....

1 comment:

qaseh said...

sabarrrrr je lar...kita adalah insan2 yg terpilh mendidik permata syurga...mmmm..kdg2 memang sakit skit dgn dr2 tg agak melmpau ni....cheer up dear...do visit us qasehaina blogspot.com