Thursday, August 27, 2009

Sambungan kisah di ENT HUKM

remember tak yg i cite the guy yg key in appointment date tuh???

on that day bcoz of their system down, he asked me to call back ENT (dia tulis la no ENT on my appt book) on monday to confirm on the next follow up. okay la kannn

so on monday cuba la call.. tapi no. yg dia bagi tu mcm weird... its starts from 4251... ehhh area cheras 4251 kerr??? so i flip back HUKM directory nak tgk no. yang lelain... all the no. start at 9145..... i try call 4251.... tak dpt2... peh tu i dah kebizian tidak la tercall... sooo later yesterday i tried to call back.. this time i start with 9145.... baru la dpt... and yg angkat tuh was the guy tu la..... i pun confirmkan the appointment date and later i told him about the no... tau dia ckp apa?????

'sorry la akak, ari tuh saya nervous.. sbb system kami tak pernah down, itu yg saya tertulis no. tepon umah saya'... BOLEH??? BOLEH????'

haiyaaa ini macam punya olang pun ada... tapi apa2 pun lawaks la jugak.. hahahaha

saya jawab kat dia... 'sib baik akak nih terror cari no. dik... kalau tak.. akak tulis report pulak!!' hehehehe.....

1 comment:

RiMa said...

MWHAHAHAHHAHAHAHHA......

tu la kak.. lenkali kalau nk dptkan no fon rumah org kan, marah jer org tu kat depan2 khayalak ramai... jadi mcm that guy! wakakakakka...

hmmm... come to think of it, I shall try this method.. wakakakka...