Tuesday, September 1, 2009

My kids are back!!!!!

Last Friday, My Ayah telah menghantar anak2 saya kembali ke pangkuan saya… hehehe.. first.. I tgk hanis makin membesar.. ecehh mcm la berbulan.. padahal baru seminggu…hehe…

Kebetulan pula Mr. Ayah akan kembali hari ini.. makanya saya tidak jadi la mengepos hanis untuk pulang ke kampong utk berteman bersama Aqil Zharfan… makanya akan keboringan dan kesunyian la aqil zharfan tanpa teman tapi mesranya, teman memunggah dan teman tak puasanya… hehehe.. maka akan bermula episod aqil membuli opah kembali… hehehe..
btw aqil zharfan… maklong missed you sooo much!!....

And yesterday.. we went to KLIA to send my sil (mr ayah the only sista) menunaikan umrah… unfortunately we didn’t wore the mask coz I just bring 4 for ourselves.. tapi yg ada ramai… sooo tak jadila pakai.. takkan nak pakai and the rest tengok aje kan… tetapi saya telah menyesal dengan tindakan saya itu dan dilain kali or hari.. saya akan memastikan anak2 saya memakainya… no compromise for health kan… I promise…

So below enjoy the photos….





hanis dah terbang tudungnya...yesss we have two bouncer in the family... hehe

imad with his favourite nenek.... cucu nenek.. or anak bongsu nenek..

little hanis...soooo cheeky... pantang ada camera

my beloved daughter... si comel manis...kakak ...

ini aksi dah boring la nih....hehe

No comments: