Thursday, October 8, 2009

Update










Hmmmm bersawang2 ek… nak wat camana.. mood penulis mandom.. mcm2 dalam kepala nak dipk… hal keje yg tak sudah2 problemonya… hal anak2.. hal rumah yg masih dalam proses renovationnya…hahaha

Quick update…
Raya
Celebrated in Kuala Lumpur…seperti biasa.. malam raya takkan sah kalau tak memenuhi jalan TAR… bukan nak cari apa sgt… but just wanna join the crowd.. boley??? But as a menantu ‘mithali’… dpt la jugak membeli munge2an, alas meja dan kepek2 for mil.

First raya, seperti biasa, selepas solat raya akan terus ke rumah mil, breakfast and have the bermaafan session… later ziarah kubur arwah atuk and nenek mr. ayah, visit sedare mare mr. ayah…

2nd raya, visit sedare mare mil pulak n terus zass ke taiping..we celebrated my bestday otw to taiping.. sebab… sebab.. mr.ayah lupa!!!!! Hiii memang!! Dahla kena marah di pagi2 bestday itu… nyampehsss padahal baru aje mintak mahap…

The 3rd onwards were celebrated with my family, sedare mare baik di taiping, ipoh n KL….

Bestday
My bestday celebrated at my ‘nostalgia’ place.. hehehe KFC sitiawan.. which kept sooo many secrets of UITM Manjung students.. hahahaha..
Otw to taiping tu baru la Mr. ayah teringat… terus la gi beli kek kat kedai kek sitiawan.. n stop at KFC to have dinner and later acara nyanyi2, tiup lilin n potong kek…. Ikutkan nak merajuk lagi.. tapi kesian pulak tgk anak2 dah over excited….

The rest of stories… takde mende sgt… just that imad’s will be having his final concert this coming Saturday… akan diupdate later lah ye… meanwhile.. enjoy the photos up there... hehehe kes malas nak susun atur gambo...

No comments: