Thursday, November 12, 2009

update cite2 lama... hahaha

Family trip ke kelantan (October 2009)

Hehehe.. baru la nak hapdet yeee…

Actually memenuhi jemputan cousin mr. Ayah (cacaq) untuk mengiringi anaknya yg bakal menjadi raja sehari... now nih dah basi la kann.. hahahaha

Congratulations Azlee Fazraen and Nor Kamilah.. semoga perjalanan hidup kalian diberkati ALLAH dan berbahagia didunia dan akhirat….SABAR itu perlu okay....

takmo cite byk... the trip was good and best... mmg enjoy every moment...tapi yg kurengnya.. semasa otw to Kelantan kat Karak highway... we all singgah kat 'Paya Serai'.. ala restoran yg kat petronas karak tuh... walawehhhh sgt mahal makanannya dan sgt tak sedap... saya makan maggi bodo n air teh o ais... RM10... ayoooo... mmg giler aaahhh... dah la tuh.. maggi tu amatsss pedas giler...itu aje la pengalaman yg kurenggg...

So now let the pics do the talking la eh…..

ditepi sungai Kelantan... hehehe

me with anak2s n terselit ARA...my niece...

mengiringi pengantin lelaki ke rumah pengantin perempuan... hehehe..

pengantin bersama mama n ayah pengantin lelaki... 'cam dorang lak pengantin kan... sungguh muda.... hehehe... GO cacaq n abg enal'

sah sebagai suami isteri....


Terengganu Darul Iman…

On Sunday...Dari kelantan.. on the way balik ke KL.. kami singgah di Terengganu… motif utama.. nak tgk sendiri masjid kristal yg menjadi sebutan ramai itew....itu pasal balik ikut terengganu.. hehehe

Sebelum sampai ke masjid kristal.. kami singgah makan di restoran Singgang, jalan nak ke masjid kristal tu lah... hmmm uniknya restoran nih... ianya sebuah rumah kampung dua tingkat yg dorang jadikan restoran... sgt cantik n kemas... makanannya pun sedappp... saya sgt suka bubur ubinya (mix of ubi kayu n keledek).. sgt sgt sgt sgt superb sedap... mmg semua dlm family saya makan bubur itu... n sume memuji sedap... baik fil, mil, mak, ayah, sil sefamily dan saya!!! hehehe fil siap tapau... sib baik la saya nih tak pregnant.. sebab sampai ke hari nih saya terkenang2 akan kesedapan bubur itu.. hehehehehehe

Masjid Kristal sgt cantik.... tapi yg kurenggnya... tempat wuduk wanita jauh la pulak dari tempat solat... jenuh mak saya buka stokin, pakai stokin... mana ngan tudung lagi... adeh.. sgt tak praktikal...lagi2 pada warga emas...lagi pulak semasa kami singgah itu ada pesta konvokesyen apa ntah... ramai org... soooo kena la queue utk ke toilet n amik wuduk....

Gambo lagi....hehe


mil n my children in front of the masjid kristal... pic taken by my niece....


masjid kristal
ini apa lagi... hehe.. gambo tuan blog pun kena ada jugak laaa...

No comments: