Thursday, December 17, 2009

cite klaka

cite klaka kami dirumah baru....

semalam mr. ayah mentioned that dia akan balik lambat... so right after mr. ayah left.. saya minta kakak lock pintu... tak ler saya check pun after that... sibuk berkemas la katakan... dah target kena siap before friday.....

elok dalam kul 1.30 - 2... mata dah ngantuk... ingat nak lepak kat sofa kejap sambil niat dalam hati... nakkk jugak bgn settlekan apa yg belum settle...tup2 tertido... sedar2 bangun dah kul 5 pagi... haiihhh mr. ayah nih balik tak kejut saya ker... sambil berjalan ke bilik... tgk dia takde... tgk h/p ada missed call.. 27 kali missed call... haiihh dah cuak dah... apa la pulak jadi nih... gi melepak tak ingat umah ker.... try call dia... lama jugak baru dia angkat....and the conversation goes as below:

me: abang kat mana nih??
mr. ayah: abang dalam van.... tido....
me: haaaa
mr. ayah:.. yelah yang awak gi selak pintu tu apasal yang oiiii... tak guna jugak la abg bwk kunci umah....
me: laaa ye ke.. bukan eta lock.. kakak... tak check la pulak...
mr. ayah: dah2 bukak pintu...

rasa nak gelak pun ada, kesian pun ada.. hehehehehe

sambil mr. ayah masuk... dia bebel...'abang dah tak keruan dah.. kat mana la abg nak tido nih... last2 abg pk.. abg tido aje la dlm van... tepon awak tak angkt... ketuk tingkap kakak, dia tak sedo.. anak beranak tido mati'.. hehehehehehe

sambung lagi.... 'abg dalam hati.. nasib la kalau orang nak gi subuh kat masjid nampak abg... mesti la dorang kata... apa la man nih... baru pindah dahhhh kena tido luar'... hehehehehehehe..

nasib saya tersedar eh.. kalau tak, jadi gossip terhangat kat taman tuh.. hihihihihi...

sori bang.... lenkali tak buat lagi....

2 comments:

Kay said...

muahahahahaha..
kalau dgr citer kak eta secara live.. lg best nihhh...wakakakakak

kesian abg man... x pasal bermalam dlm van..

Eta said...

hihihi...

we miss u laa.... n now ely miss us... wakakakaka