Wednesday, January 27, 2010

Hehehehe

Waduhhh lamanya tak update… gara2 menukar pakej streamyx… peh tu dihijack lak penggunaanya oleh org yg tak bertanggung jawab gara2 tak tkr password…. Peh tu amik lak keputusan untuk guna pakej penyayang atas nama imad… soooo itulah kesimpulannya kenapa saya membisu ye kekawannn… hehehehe

Furthermore…. Sooo many things happened, fikiran serabut, hati tak keruan, kepala dok ingat kat mak kat kampong aje… I missed my dearly mum sooooo much…so baiklah tak hapdet… dari kang ntah apa2 yg ditulih kang…

Semoga perkara2 yang terjadi menjadi iktibar yang sangat2 berguna untuk mereka2 yang terlibat…. Hehe…apa nak dikata.. benda dah jadi… cincang sampai lumat pun tetap terjadi… nak ambil langkah lain, banyak faktor2 lain yang perlu difikirkan… biarla apa orang nak kata, yang penting… diri….okey.. dah full stop!!

No comments: