Monday, February 1, 2010

Anak2

kakak dah start with karangan this year…. The first karangan is keluarga saya…. Mcm2 dia tulis… tapi yg menyentuh hati dan naluri keibuan saya, bila dia tulis….
Saya mempunyai seorang adik lelaki OKU. Dia sangat bijak dan ceria.
But I did correct it with…. Saya mempunyai seorang adik lelaki yang istimewa… I don’t think she knows the meaning of OKU….

Ada one night tu, saya berjemaah dengan kakak n hanis… we pray in kakak’s room… bila time duduk tahiyat awal… ternampak mcm hanis pergi ke kakak n later dia dtg kat saya n selak telekung saya to see whether I naikkan telunjuk ke tak?? N dia pun terus la buat….Hahaha so cute n terus la saya tak focus n concentrate….. later dah habis solat.. saya dan kakak ketawa berdekah2… hanis2… sgt cute!!!

Imad lak was soo looking forward for his Aktiviti Terapi Berkuda… tiap2 hari dok Tanya… sampai tak tau dah nak explain mcm mana…. Until… I took the calendar… show him the date today and the date for the activity and asked him to tick… biar dia lagi excited gilerrr… hehehehee

No comments: