Friday, February 5, 2010

BULI

Today masa gi fetch imad kat school....dari jauh nampak dia tarik beg dia tuh sedihhh aje... hehe...so i pun gi la dapatkan dia...instead of tunggu dia sampai kat saya dikantin tuh....

me : kenapa bang?
imad : ibu.. tadikan kawan abang tolak abang... abang jatuh.. sakit......
me : sapa???
imad : bukan boy ibu.... pompuan...
me : budak pompuan???
imad : hmmm... cikgu dah marah dia....
me : sarah ker???
imad : ha aaa....

hmmmmmmmmm can i called it buli ker??? haahahaha... knowing sarah nih dia mmg active.. tak reti duduk diam.. dia SD (Syndrom Down) budak dia comei aje... besar sket jek dari imad... mmg selalu dia usik budak2, cuma budak2 lain tuh beso2 dari imad la... n dari dia juga... maknanya mmg betul la imad sakit tuh.. PPM tu kata dia nangis... susah imad nih nak nangis kalau bukan kat rumah... i check out kepala dia... ok aje...
hmmm tak pe la abang... abang kena kuat sket ok!!!

No comments: