Friday, February 5, 2010

USTAZAH

Gara2 selalu pakai jubah on Friday bila fetch imad..... maka saya dipanggil ustazah oleh salah sorang parents kat situ (dia amik anak dia every Friday aje)... kih kih kih.....dengan sopan saya jelaskan... 'saya bukan ustazah bang, saje je pakai jubah.... hehe'

bukan apa... imad balik at 12 pm... so nak cepat i sarung jek jubah..senang...hehe... and i pun used with the word USTAZAH.. even kat opis lama pun... dorang called me USTAZAH...gara selalu nasihat orang... padahal langit ngan bumi la ngan perangai seorang Ustazah...aurat pun tak sempurna lagi tutupnya... pakai jubah, stokin ntah kemana... kalau tak berjubah.. aduhaiii pengsan org tgk... masih tak sempurna tutupnya aurat saya nih.. eventho berlengan panjang... masih lagi baju tu berlekok liuk... hehehe... jadi masih tak sempurna...

Insya ALLAH... akan diperbaiki dari semasa ke semasa... sentiasa berdoa untuk jadi yang lebih baik... mana tau ek... suatu hari nanti saya memang ditakdirkan utk jadi ustazah... hahahaha now saya memang dah jadi ustazah dah... ustazah pada anak2 saya....heheheh bak kata Mr. ayah... Ustazah yang garang!!!!

No comments: