Wednesday, March 24, 2010

huhuhu

Anak2 saya tak sihat... kakak dah dpt flu, imad pun flu n coughing... hanis lak dah feverish... pagi tadi gave them all the medicine... and jus kurma... moga2 cepat sembuh dan tak melarat... i worry on hanis... hopefully dia kuat... huhu... kalau tak ok gak balik kang.. kena bwk gi klinik gak laa....

pagi tadi breakfast tuna toast n kaya toast... each of us dpt la satu keping... unfortunately my portion ilang... huhuhuhu.. mr. ayah ingat i takmo breakfast... so he ate my portion.. huhuhu.. pity me tak berbreakfast pagi nih.. but i bwk bekal.. hahahahaha.. sib baik.. nih sambil menaip sambil makan.. all my colleagues tak masuk lagi... heeeee
and i manage utk prepare bekal utk kakak.. she was sooo happy... dia kata dia tak lalu nak makan kat kantin sekolah.. if sekolah agama okay lagi.. but not sekolah kebangsaan... takkan saya nak suruh mil pulak buatkan dia bekalkan... so kena la buat pepagi gak....

last nite lak i read kakak's diary... on the date of 22/3.. she wrote... 'esok saya tak gembira.. ibu saya akan berkerja'... and on 23/3... she wrote 'hari ini ibu saya cantik sgt.. ibu saya kerja di klcc, saya sedih sbb ibu saya kerja'... HUAAAAAA.... rasa sedihhhh sgt... i cried.. huhuhuhuh... kesian kakak... dia rela dlm terpaksa... i hope one day she will understand why i need to go to work again... bukan tak sayang dia.. but hmmmmmm mcm2 laaa....i really hope she will understand me!!!...

okay la update later.......daaaa

No comments: