Wednesday, April 7, 2010

imad

tadi masa sampai umah mil... imad told me that he lost his shoes... adeiiiii dia kata sarah pakai... al felik la pulak.. sbb si sarah tu kecik aje... n furthermore kasut imad mmg ada tulis nama.. nak jadi tak logiknya dorang tu sume dihantar ke kantin oleh PPM... tak perasan ker PPM2 sekalian.. hmmm so dia balik pakai selipar tandas dia.. (yup dia kena spare satu selipar kat sekolah untuk ke tandas)...

takpe la.. we'll see tomorrow..

n lagi he got his medal already.... boleh pulak kat medal tu tulis acara 50 meter lelaki.. saguhati.. huhuhu.. sukati dorang jek.. belasah jek la kan imad.. asal imad ada hadiah....

balik ke rumah, tgk roti ada byk lagi.. hajat dihati nak buat bread n butter puding.. tapi kastard n susu cair takde pulak... intai2 kat atas... ada vanilla aiskrim... so terus la buat jugak puding roti tuh... hhehehehe.. kismis takde... saya ganti ngan choc rice lebihan dari buat coklat kek ari tuh... hehehe... anak2 suka la... pehtu pulak imad request nak spaghetti... spagheti for imad tak susah... amik sos prego tuh... letak minced meat n campur sos tomato sket... jadi la utk imad.... tak yah sayur2.. mmg takkan di makannya.. lagi dia suruh kita buang ada laa...
n kakak lak request cheesy wedges... so goreng wedges... n pipe on cheese n mayo... cheese tu dah saya buat hari ahad yg lepas.. ada lebih saya masuk fridge...

so now tgh dok terpk apa menu utk bekal dorang esok... kakak kata nak epal... takkan nak bekalkan epal je kann...

hmmmm oklah... mata dah ngantuk.. sesejak keje senang aje belayar ke pulau dudoq....hihihihi....

No comments: