Tuesday, April 27, 2010

malu

wahhh imad now dah tau malu... hehe satu pencapaian gak tuh...

cite last sunday.. bwk anak2 gi jusco AU2.. main2 kat situ.. syera n hanis main kat playground.. cuma imad jek main keta... bila nak pulang tgk2 selipar hanis dah kena sarung dek org lain.. yg that girl yg sarung selipr hanis tinggalkan selipar buruk dia yg seakan2 selipar hanis but the hello kittynye gambo dah tercabut dua2... sakan cik kak tuh takmo pakai selipar tuh.. tak mau seboleh2nya... nasib imad mood baik, dia beralah.. dia bagi adik dia selipr dia.. n dia pakai selipar PINK itew.. sambil dia sarung dia ckp...'eeiii abg malu la ayah... abg pakai selipar pink...mcm pondan'... BOLEH???? siapa yg ajar dia pondan2 ni ntah... pandai lak malu pakai pink... imad2... sabo jek la...

n last monday... saya terbgn lambat... sooo imad pun lambat la kesekolah... every monday morning dia ada perhimpunan... so mr. ayah kata dia kena duduk kat kantin dulu... sambil mr. ayah cerita dia menyampuk...'malu abang.. kena duduk kat kantin'... ooooo tau pulak malu... ingatkan tak malu... hehe...

dah besar anak ibu... dah ada perasaan... hehe....

No comments: