Monday, May 24, 2010

awet muder

I am a sempoi lady yg takde la nak berskin care mahal2 belaka... n a bit of caca marba also....but m still stick to olay.. just that the toner, suka2 hati i jek nak pakai brand apa... jap loreal, jap nivea, jap garnier, n latest is safi rania... hehe

i was watching movie with the kids, skali ada iklan safi rania by Catriona Ross....apa yg i ingat dia ada sebut awet muda di akhir iklan tuh...

suddenly kakak said...'ibu... ibu guna safi rania kan...kenapa ibu tak awet muda pun... dia kata safi rania tu awet muder?'... kwang kwang kwang....

huh.. nampaknya kena makan ulam lebey nih.. nak bagi awet muder.... hehehehe
mmg toing toing toing la kena kat muka den... hamik.. anak dah komplen.. terus la mlm tuh i start pakai nite cream n sapu lotions segala... hahahaha.. tapi satu hari tu jek la.... coz after that back to 'M' besar ataih kapla.....

1 comment:

A.I said...

ala eta, sama la cam aku pon. cuci muka pakai sabun papaya aje. kalau abis, sental aje guna apa2 sabun yg ada dlm bilik air tu. kui kui kui..