Tuesday, June 1, 2010

Imad and measles

masa my parents were here, imad demam... tapi tak tinggi... just dedar2 aje... bagi ubat, hilang la... tapi dia takde selera... even masa saturday nite yg saya buat makan2 for both families (my family and in laws) pun dia tak berapa selera nak makan... sib baik la my bro bwk pizza... sooo dia makan la jugak sikit pizza tuh...
steambot saya mmg dia tak pandang la kann... hehe... w/pun mcm2 bahan yg saya sediakan...
so on sunday tuh.. baru la nampak bintik2 merah kuar kat badan dia, gatal2 lak tuh... mr. ayah tolong amikkan daun mambu or bambu ntah la... mandikan dia, minum air kelapa and mlm tuh jugak bwk dia ke klinik.. amik calamine lotion.. dapat la mc dua hari....
kesian imad... mmg miang agaknya badan dia tuh.. mmg nampak tak selesa betul dia.... even appointment dia today pun saya kena cancelkan... hopefully he will recover soon....

GET WELL SOON ABANG!!!!

No comments: