Tuesday, June 29, 2010

Imad

lately nampak imad weak sgt bila nak bangun...
susah payah and bersungguh dia nak bangun...
ada satu malam tuh.. tgh2 dia nak bgn dari carpet.. dia terjatuh balik, tersembam atas karpet.. kesian sgt i tgk dia... sib baik tak apa2... n he just walk away mcm tu aje.. mcm benda tu dah biasa kat dia... selalunya if dia terjatuh ker apa mesti dia datang to me n merengek...

jgn la sesiapa tertolak dia.. confirm ngan easily dia terjatuh... n dia semakin kurus... sedih la tgk dia.. but i have to show my happy face to him.. if not mesti dia lagi sedih kan...

mcm mana la ibu nak sekuat imad ye? semoga ALLAH permudahkan perjalanan hidup kita ye imad, kuatkan semangat dan hubungan kita... amin....

2 comments:

Neasuci said...

Eta... tiap2 kali baca kisah Imad ni, I tak dapat elak dari rasa macam "a bad dream".. and that it's not really happening to Imad... I rasa macam tu, jadi apa ntah lagi you sebagai mak dia. But I know you're one strong woman even though you may not realized it.

A.I said...

Imad nga eta kene kuatkan semangat. semangat tu le ubat utama utk kita tau. cam aku ni, ngan sakit lagik..ngan anak2 lagi..mmg kene kuatkan mental + fizikal. pikir yg terbaek utk anak je..huhuhu..

(pandai le aku ckp, walhal..kengkadang tu nanges jugak :P)