Thursday, July 8, 2010

My GIRL

semalam sembang2 ngan kakak.. i planned nak potong rambut dia.. n kebetulan pulak dia sembang2 pasal fesyen2 rambut kengkawan dia... begitu begini... hehehe... i told her that her hair is wavy.. so tak leh la buat stail yg cam kawan dia tuh.. coz her fren's hair is a straight hair...nanti tak lawa... so she said...'takpe la ibu.. kita trim jek la ibu'... amboiii trim... mana belajar trim2 nih eh.. ibu tak sebut pun... hehe

n later at night semalam, i told her, 'kakak, nanti kakak makan sorang tau, ibu takmo makan malam dah.. ibu nak diet, ibu dah gemuk'... she reply 'mana ada ibu gemuk, ibu nih tak gemuk tak kurus, ibu sederhana.. okla tu ibu'... wakakakakakaka.. ibu sederhana okayy.... so ely n kay.. ahkak sederhana aje... ahkak tak yah diet la wehh.. hahaha.. tapi kena diet gak.. isk isk... sbb sume org kata.. sapa2 jek keje kat 'company baru' nih... badan mesti naik punya.. sbb selalu makan free.. huhuhuhu

saya rasa cam anak dara sunti saya dah besar la.. dah matured... dah boleh memahami saya seadanya... huhu... mmg best jalan2 ngan dia.. we always find ways n time to go out together.. berdua aje... nak2 pulak dua2 kaki makan n we share the same fav. food... mmg she is the best companion la kalau nak shopping and eating... best2!!!

i love u kakak!!! imad n hanis too!!!!

5 comments:

A.I said...

'sederhana' tu! pandai la kakak ni :)

iekaz said...

bestnye anak dara dah besar! cant wait for my anak dara bley jadi my friend pulak.. :)

Kay said...

hahaha...ye.. sederhana..
sy yg gemuknye kak eta oiiii

Eta said...

ai - 'sederhana' dlm inverted coma... huhu
ika - mmg best ika...tp kadang i takut gak..kot2 i over treat dia as adult ker.. takut matured sblm waktunya.. hehe
kay - takpe.. together we strike.. wakakakakaka..

NaniRostam said...

Tumpang bahagia seorang ibu kan....