Thursday, August 5, 2010

BABY

semalam gi tailor... hantar kain utk buat baju kakak n hanis..
bwk imad sekali... byk ckp betul dia sekarang nih...
he keep on asking me, kenapa buat baju kakak n hanis aje, tak buat baju dia,
jenuh la explain why n why
pas tu dia kata dia nak exactly the same mcm kakak n hanis jugak..
saya iyekan jugak.. sampai tergelak2 tailor saya tuh...
tapi tang satu nih saya rasa nak pitam...
dia ckp... 'ibu.. ibu beranak la baby lagi.. abang nak baby'... huhuhuhu
lagi kuat tailor saya gelak.....
n dia sambung lagi.. 'abang nak ada kawan.. kakak ngan hanis dah boleh kawan.. abang nak jugak ada kawan... abang nak baby boy'... alahaiiiii
how i wish abang...

kesian imad... dia takde gang.. kalau balik t.intan jek baru ada gang...

2 comments:

A.I said...

jeng jeng jeng... (^_^)

Eta said...

ai... dah urut napas lega dah..
arituh jeng3 gak.. hahaha