Monday, March 28, 2011

Anak dara sunti…

Masa amik kakak kat sekolah last Sunday.. we had this conversation Kakak : ibu, kakak tak suka la budak2 sekolah kakak, suka main2, tak nak dengar ckp… kakak jerit2 pun dorang buat tak tau… Ayah : ala.. buat tak tau jek… Kakak : mana boleh, kakak kan pengawas.. kena la jaga dorang.. Ibu : yelah dah dorang tak nak dengar ckp kakak, ckp jek la kat cikgu... Kakak : budak2 lelaki tuh la... mcm gangstar... ada sorang budak tu kan ibu... dah la hitam... mcm gangstar sgt… Ibu : biar la kakak... jgn lebih2.. nanti org marah... Kakak : ibu... ibu tau tak.. dia suka kat kakak... selalu usik2 kakak.. Ayah : ok la tuh.. kawan jek la... biar ramai kawan… Kakak : alaaa.. kakak tak suka dia… dah la itam, gangstar pulak tuh.. eeiii menyampah !!!! Ibu : tak baik kakak… nanti kakak suka kat dia nanti.. haaa camana ??? Ayah : entah kakak nih… mementang dia hitam… cuba kalau dia putih tapi gangstar.. mesti kakak suka… Kakak : eiii ayah nih kann…. Dia bukannya nak kawan ngan kakak... Ibu : habis kalau dia tak nak kawan.. kenapa dia suka kakak Kakak : alaaaa dia kata dia cinta.... Ibu : wakakakakakakakakakakakakakakakaka lawak la kakak nih.... Terus bersambung ngan gelak ketawa... hahahahahahahaha CINTA.....

No comments: