Tuesday, March 29, 2011

Imad

Esok imad ada visit to sunway petting zoo....

kali nih kena bawak stroller coz masa kat langkawi ari tuh, dah nampak dia tak larat dah nak berjalan jauh2 nih... tadi call cikgu dia, cikgu dia kata dia nanti dibwh jagaan ustaz.. kalau imad tak larat nanti ustaz akan dokong... kesian pulak la kat ustaz nanti... dah la ustaz kecik.. hehehe so i'm thinking nak bagi stroller kat cikgu... agak2 la kan.. dia malu tak duduk dlm stroller tuh??? yelah jalan2 nih kan dgn kawan2... kot ngan family apa yg dia nak malukan... ini ngan kawan2 takut dia segan pulak...


i m now still thinking, nak beli stroller baru or terus beli wheelchair... nak beli wheelchair kesian pulak kat dia, kot2 malu.. nak beli stroller kena beli stroller yg leh carry 20kg and above... actually berat imad 20kg pun tak sampai lagi... huhu... tak pe la bang.. adalah hikmahnya tuh berat abang tak naik2....


nanti ibu survey2 ye bang... kot ada rezeki abang berstroller baru....

No comments: