Monday, April 4, 2011

alhamdulilah

Bila dah post q on the stroller/wheelchair kat fb.. byk jugak feedback saya dapat.. tapi yg paling melegakan sekali, one of my opismate (lama giler la tak jumpa) siap nak bagi her son's buggy kat imad... at first saya ckp ' kalau bersesuaian dengan imad, saya akan amik, but if not baik la bagi kat org lain yg lebih memerlukan'... so yesterday, sunday, ke serendah la kami.. berjumpa dengan sarah.. dulu2 org tanya... sarah mana??? akan ada la jwpannya sarah THR... hehehe.. THR pun dah takde eh... ntah.. tak tau... hehehe dah sampai sana... have a look at the buggy.. alhamdulilah.. besar n sangat convenient tuk dibawa berjalan2... mmg elok la utk imad.. sarah kata.. anak dia pakai till umo 6 thn.. n pas tu anak sedare dia yg obes (30kg) pulak pakai.. alhamdulilah.... so tadi baru la berkesempatan nak surf2 di internet... its maclaren buggy.. n stated kat stroller tu.. major buggy... surf punya surf... mmg its meant for special needs pun.. boleh carry up to 50 or 60kg... alhamdulilah... rezeki imad... kalau nak beli tuh beribu jugak.... cecahla kot 2 ribu.... itulah org kata eh... anak2 istimewa nih.. murah aje rezekinya... dipermudahkan segalanya utk mereka... mmg seronok la imad... lepas nih mmg senang nak berjalan2....tak perlu risau dia penat ker apa.... imad pun now dah nampak matured sikit... gaya abang tuh dah menjadi2... hehe kadang nak tergelak tgk gelagat dia... mengaji alhamdulilah... nak membaca tu susah sket... tak pe la bang.. berdikit2 eh... kot tetiba anak ibu yg sorang nih jadi ustaz ker... sejukkk hati ibu... ameennn....

No comments: