Tuesday, April 5, 2011

ragam

last nite... suh anak2 solat n mengaji.. peh tu dinner cecepat... trus ngadap GEMILANG... hehehe tak boleh blah la cite nih... mesti nak ikut... mcm best pulak... hihihi


sesambil hanis n imad buat coloring... iklan jek, cecepat pi buat apa yg patut kat dapo... tak kat dapo, pi kemas2 beg anak2 n sesambil mesin kain...


imad pulak sibuk la dok sharp pencil color dia... ibu bising la, habuk2 nanti pergi ke karpet... dah di ajar.. nak sharp segala, amik mangkuk.. tak pun guna sharp yg besar tuh..... taknak jugak dengar... tetiba tgk dia.. leka jek... rupanya panjang akal cik abang nih... segala lapis pensil tuh... dia letak dlm dustbin.. tapi kan ker ada habuk2 tuh... agaknya takmo kena leter... dia sweep masuk bwh carpet... hehehe... ikut pangai sapa la tuh.... panjang pulak akai dia....

haihhh... abg, abg.....

dari nak marah, terus tergelak... hehe


pagi tadi pulak, dia dok bising, kata hanis nak bwk jam ke sekolah... malas nak layan... byk mende nak buat b4 kuar umah... agaknya tak puas hati kann.. hanis tak kena warning... dia pun bwk gak jam gi sekolah...hihi... itupun eta perasan bila dah sampai sekolah... dia letak kat tepi poket bag dia... hehehe.. bila tanya dia... dia senyuummm jek.. pandai eh abang.. kalau hanis buat.. kemain dia bising... bila dia buat... elok senyap2 jek.... huhu....


mcm2 perangai....

No comments: